samogradnja.info

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Auto motor show Zagreb 2010

Manifestacija „Auto motor show Zagreb 2010.“ održat će se na prostoru unutar i oko Arene Zagreb od 17. do 19. rujna, a posjetiteljima će za cijenu dnevne ulaznice od 20 kuna biti ponuđen bogat sportsko-kaskaderski, edukativni, izložbeni te zabavni program.Riječ je o dosad najvećoj automotornoj manifestaciji održanoj u Hrvatskoj, a njezini organizatori su talijanska udruga za promicanje prometne kulture Arcobaleno i Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, uz podršku Grada Zagreba.
U tri dana posjetitelji će moći razgledati bogat izložbeni program i vidjeti  različite demonstracije vozilima i motorima, kao što su akrobatski okreti u vrtnji od 360 stupnjeva, parkiranja pri velikoj brzini, vatreni zid te suprotstavljanje automobila i motora radi senzibiliziranja o važnosti uporabe pojasa i kacige.

Organiziran je i Freestyle-motocross, jedna od najuzbudljivijih i najljepših disciplina u kojoj vozač u sedlu zabavlja publiku divnim akrobacijama stvarajući sa njima fantaziju figura u zraku.Prometna policija će u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa provoditi edukativne programe, vježbe i razne simulacije. Jedan dio edukativnog programa usmjeren je djeci i mladima, koji su najugroženije skupine u prometu.Organizatori su se pobrinuli i za atraktivan zabavni program u kojem će nastupiti razni glazbeni izvođači i plesne skupine.

 

You are here: Sajmovi Sajmovi i prezentacije Auto motor show Zagreb 2010