samogradnja.info

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Sajam stanovanja u Areni Zagreb

Od 28. do 30. svibnja u zagrebačkoj Areni, na izložbenom prostoru od 5000 četvornih metara, održat će se Elle Dekor Sajam stanovanja.Na sajmu će se
predstaviti vodeći svjetski proizvođači namještaja i njihovi zastupnici te rješenja u uređenju interijera i eksterijera.Uz simulacije stanova prema zamislima poznatih dizajnera i stilista, na posebno osmišljenim izložbenim prostorima te uz vrhunske prezentacije izlagača, Sajam će pratiti i razna događanja. Održat će se izložbe domaćeg produkt dizajna, okrugli stolovi, promocije i radionice.
Jednu od njih održat će ekskluzivni gost Sajma, svjetski priznati dizajner Ulf Moritz. Očekuje se i svjetska dizajnerska zvijezda Karim Rashid, a u sklopu Sajma održat će se i Danski dani dizajna, uz gostovanje poznatog Mortena Vossa.Programima s fokusom na dizajnu, funkcionalnosti i udobnosti moći će se predstaviti domaći i strani proizvođači namještaja, njihovi zastupnici, građevinske i ostale tvrtke koje se izravno ili posredno bave opremanjem doma (home accessories, dekorativne tkanine, tepisi, rasvjeta, uređenje eksterijera...).Održavat će se i specijalne promotivne akcije dizajnerskih kolekcija, pa će posjetitelji moći kupiti namještaj po povoljnijim cijenama.U suradnji s poznatim arhitektom Dujom Kaliternom bit će prezentirani gotovi uređeni stanovi kako bi posjetiteljima predstavili svoje viđenje ugodnih životnih prostora i na taj im način omogućili 3D prikaz onoga što zamišljaju, a ti stanovi će u cijelosti biti dostupni za razgledavanje.Elle Dekor Sajam stanovanja za posjetitelje će biti otvoren u petak od 12 do 20 sati te u subotu i nedjelju od 10 do 20 sati, a cijena jednodnevne ulaznice je 25 kuna.
You are here: Sajmovi Sajmovi i prezentacije Sajam stanovanja u Areni Zagreb