samogradnja.info

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Keramika Modus na sajmu Panair 2012. u Tirani

 

Hrvatske keramičke pločice predstavljaju se albanskom tržištu!

 

Zagreb, 22.11.2012. godine – U organizaciji Sektora za industriju pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, nekoliko hrvatskih tvrtki, a među kojima je i jedini domaći proizvođač keramičkih pločica Keramika Modus d.o.o. iz Orahovice, sudjeluje na Međunarodnom općem sajmu PANAIR 2012, koji se od 26. do 30. studenog održava u albanskom glavnom gradu Tirani.

 

 

Ovogodišnji Međunarodni opći sajam PANAIR, devetnaesti po redu,  posebno je značajan budući da Republika Albanija slavi 100 godina svoje neovisnosti, uslijed čega će sajam biti organiziran pod posebnim pokroviteljstvom albanskog premijera, prof. dr. Sali Berishe, a prati ga i prigodni slogan “Smart like 20, Wise like 100“.

I ove godine očekuje se više od 350 tvrtki izlagača na gotovo 15.000m? izlagačkog prostora, a novi poslovni susreti bit će interaktivan izvor novih gospodarskih strategija koje će se iz Tirane širiti na okolne zemlje regije kojoj pripada i Hrvatska, kao i na ostale zemlje istočne i središnje Europe. Opći sajam PANAIR 2012 okuplja vodeće tvrtke s područja industrije, metalurgije, energetike, građevine, zaštite okoliša, nekretnina, turizma, agronomije, prehrane, telekomunikacija... a bit će prisutne i međunarodne financijske institucije.

S obzirom na svečano obilježavanje ovog značajnog jubileja i dolazak mnogih uglednih političara i gospodarstvenika iz cijele regije, za sva politička, akademska i gospodarska događanja će se koristiti lokacija Palace of Congresses, dok će se izlagački prostor sajma PANAIR 2012 iza kojeg stoji Klik Ekspo Group (članica UFI) nalaziti u neposrednoj blizini. Izlagački prostor Hrvatske gospodarske komore bit će smješten u Paviljonu A, gdje vas pozivamo da posjetite i štand Keramike Modus d.o.o. na kojem će biti izložene aktualne kolekcije keramičkih pločica hrvatske proizvodnje prepoznate na domaćem tržištu, kao i na brojnim stranim tržištima.

INFO Svečano otvorenje sajma je 26. studenog u 17 sati, a zatvaranje je predviđeno za 14 sati 30. studenog. Ulaz na sajam je besplatan za posjetitelje, a radno vrijeme je, svaki dan tijekom održavanja, od 10 do 20.30 sati. Dobro došli na štand Keramike Modus!

___________________________________________________________________________

KERAMIKA MODUS d.o.o.

Na osnovu tradicije i bogatih nalazišta gline Keramika Modus d.o.o. osnovana je šezdesetih godina prošlog stoljeća u Vojniću, a danas posluje kao dio Samoborka Grupe. Kao jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica europsku razinu poslovanja postiže timom zaposlenih stručnjaka, primjenjujući najsuvremeniju tehniku i tehnologiju u tvornici u

Orahovici. Osnovni proizvod tvrtke je prešana pločica za unutarnja oblaganja, a posebno vrijedan dio asortimana čine dekori i bordure, kao završni detalji u prostoru. Keramika Modus sustavno gradi „Total Quality Management“, a od 1998. godine posluje prema normama Sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001, dok je 2006. godine uveden Sustav upravljanja okolišem ISO 14001. Ulaganjem, ne samo u tehnologiju i povećanje proizvodnje, već i u osuvremenjivanje dizajna linija pločica koje Keramika Modus nudi na domaćem i stranom tržištu, ispunjeno je i posljednje, ali i ključno očekivanje kupca – kvaliteta i estetski dojam pločice. Više od 60% svog proizvodnog programa Keramika Modus izvozi u sve zemlje regije, Austriju, Italiju, Mađarsku, Rusiju, Rumunjsku, Češku, Slovačku, Bugarsku..., a indirektno i na sva ostala tržišta.

 

You are here: Sajmovi Sajmovi i prezentacije Keramika Modus na sajmu Panair 2012. u Tirani