samogradnja.info

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Konferencija Energy Efficiency Arena 2012.

Konferencija centralne i jugoistočne Europe o energetskoj učinkovitosti

Planiranje vlastite energetike, raspolaganje dostupnim resursima i briga za okoliš dio su održivog poslovanja i razvojni potencijal svakog privatnog i javnog poslovanja. Trenutno stanje i potencijal na lokalnom tržištu te novi zahtjevi i strategije Europske unije koja će uskoro ovu regiju u potpunosti integrirati u svoje strukture, okosnica su konferencije.

Fokus konferencije će biti predstavljanje novih mehanizama kreditiranja projekata energetske učinkovitosti i predstavljanje novih projekata u javnom i privatnom sektoru koji traže financijsku podršku.

Cilj konferencije je povećati sinergiju kompetitivnosti i održive energije. Već u 2010.g. kreditiranje EBRD-a od 2,2 milijarde eura aktiviralo je potencijal održive energije u smanjenju klimatskih promjena. Novi planovi su povećanje plasmana novca u energetsku učinkovitost, u regiji gdje su potencijali za uštede finalne energije do 30 posto do 2020. godine.

Rezervirajte neizostavno 3. i 4. travnja 2012. za Konferenciju centralne i jugoistočne Europe o energetskoj učinkovitosti - ENERGY EFFICIENCY ARENA 2012!

03.04.2012 - 04.04.2012, Zagreb, The Regent Esplanade

http://www.infoarena.hr/page.asp?pageID=3&dID=60

You are here: Sajmovi Sajmovi i prezentacije Konferencija Energy Efficiency Arena 2012.