samogradnja.info

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Keramika Modus osvojila albansko tržište

Zagreb, 30.11.2012. godine – Republika Albanija ove godine slavi 100 godina svoje neovisnosti, a u tom svečanom ozračju protekao je i devetnaesti Međunarodni opći sajam Panair 2012 u Tirani, a na kojem je ove godine uspješno izlagala i Keramika Modus iz Orahovice – jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica.


PANAIR 2012 zatvoren je 30. studenog, a uspješan nastup tvrtke Keramika Modus rezultirao je novim kontaktima i strateškim partnerstvima, kako za albansko, tako i za okolna tržišta u široj regiji na kojima na ovaj način Keramika Modus učvršćuje svoju poziciju lidera. I ove godine na sajmu PANAIR predstavilo se više od 350 tvrtki izlagača s područja industrije, metalurgije, energetike, građevine, zaštite okoliša, nekretnina, turizma, agronomije, prehrane, telekomunikacija... na gotovo 15.000m? izlagačkog prostora.

Kao i cijeli sajam, tako je i proslava 100 godina albanske neovisnosti protekla pod posebnim pokroviteljstvom albanskog premijera, prof. dr. Sali Berishe, a u sklopu toga održan je na središnjem Trgu Majke Tereze u Tirani i veliki koncert britanske pjevačice porijeklom s Kosova. To je dakako aktualna svjetska senzacija Rita Ora, koju su brojni obožavatelji satima čekali na kiši, a onda i uživali u vrhuncu svečanog slavlja na otvorenom uz mladu zvijezdu.

PANAIR 2012 je tako ispunio očekivanja organizatora Klik Ekspo Group, kao i brojnih izlagača, a označen je kao i važno gospodarsko događanje u cjelini s obzirom na prisustvo velikog broja uglednih gospodarstvenika i političara iz regije, za koje su albanski čelnici održali svečano primanje u Palace of Congresses.

___________________________________________________________________________

_

You are here: Sajmovi Sajmovi i prezentacije Keramika Modus osvojila albansko tržište